QUINES GANES DE CREAR MAL AMBIENT!!

No sé si encara hi ha gent que no ho sap o és que l'únic que vol fer és tocar els collons. A veure si us entereu d'una "p..." vegada que si no hi ha més jugadors del poble és perquè no volen jugar, ja que els que hi havien l'any passat han plegat.
A aquells que diuen que l'any passat hi havia millor equip, estic totalment d'acord amb ell, però com ja he dit abans gairebé la meitat han deixat la pràctica del fútbol.
També hauríeu d'entendre que en un equip on hi ha tantes incorporacions noves és difícil l'adaptar-se, es necessita una mica de temps, o tampoc us en recordeu del primer any que vam fer equip, que tot i tenir tot l'equip del poble vam quedar dels últims a la classificació??
Si el soci vol un equip que jugui com el Barça i que ho guanyi tot per pujar de categoria necessitarem uns ingressos econòmics que els haurem d'aportar entre tots, perquè si qualsevol de vosaltres troba un noi que hagi acabat de juvenil i li pregunta si vol venir a jugar a Campredó, ja veureu com la primera pregunta que li farà serà "quants diners em pagareu?". Per lo tant si algú sap d'alguna empresa que vulgui col·laborar econòmicament per fer un projecte d'un Campredó campió que ens ho faci saber i nosaltre encantats, però si ningú vol col·laborar més del que col·labora, que no dic que sigui poc" estem i estarem on estem. També si algú coneix algun jugador de categoria superior i ell mateix s'ofereix a pagar-li el que li correspongui, avant...
I També si algú vol col·laborar en les tasques de la Junta Directiva estem oberts a noves incorporacions.
Si algun soci o aficionat creu que té la solució a aquest problema no dubteu en comunicar-ho a algú de la Junta.
Respecte al que diu que hi ha gent del poble que podria jugar i no juguen ... qui son??? Per favor comuniqueu-li que vingui a parlar-mos. Però jo, els únics que coneixo que actualment juguen a categorie inferiors que podrien venir a jugar en dos o tres anys son Mikael i Albert, però després no sé de ningú més.
Gràcies.
El Presi.

15 comentaris:

krusty ha dit...

ànims campredó!! quan les coses van mal tot són queixes i problemes!! però en lo món del futbol, com en la vida, los problemes són cíclics, però no eterns!!

Anònim ha dit...

També d'aquí un temps podrien vindre Josep Moreno,Lluís Crespo i compañía... i l'únic que podria vindre d'aquí a un any o dos es Miguel Ayora.

Anònim ha dit...

i mikael i albert

Anònim ha dit...

Bona nit a tothom, després de donar un petit cop d’ull al blog, després de uns dies, he vist que l’ambient esta una mica alterat.
Dir que com a jugador, ganes no en falten, els jugadors, tot i les derrotes, van a entrenar els dies que pertoca i amb ganes de millorar i regalar una victòria a totes les persones que venen al camp .
Em encadenat una mala ratxa, es evident, sort o no, intentem aixecar el cap i cada partit s’intenta donar el màxim de cada un de nosaltres, s’ha de pensar que de les derrotes també se’n aprèn.
Es possible que com he llegit, encara no ens coneixem suficient, però no deixeu de pensar que no sempre juguem els mateixos, per motius diversos, siguin lesions, per motius de treball o compromisos personals.
Personalment l’únic que puc demanar es que la gent continuï animat com ho fan cada partit amb les mateixes ganes i la mateixa intensitat, ja que quant estàs al camp es molt d’agrair els ànims de tots vosaltres i no vos preocupeu que els resultats acabaran sortint.

Una salutació Heder

Anònim ha dit...

Fixeu a Pau Allepuz. Una aseguransa com a central!

Anònim ha dit...

Joel a estat uns partits no al nivell esperat pero sempre a estat alli. Prometo donar molt mes i els resultats aniran millor, aixo espero.


Firma un servidor.
Anims campredo!
Fins dema a lentreno,

Anònim ha dit...

Hola a tots! Me sembla molt fort que la UE Campredó hagi hagut de fer aquest post...

Lo que diu, ja ho haurien de suposar tots els visitants del bloc, socis, jugadors i demés gent...

En fi, per si no havia quedat clar com funciona el club, gràcies presi per haver donat aquesta aclaració...

Tots som molt sincers quan som anònims (m'incloc dintre, eh?)

No obstant, no crec que n'hi hagi per a tant... l'equip no està en el seu millor moment, però no els hem de treure la il·lusió, perquè ells posen les ganes.

Ànims. A vegades no importa si es guanya o no...

Anònim ha dit...

Dono tot el suport moral, tan a la junta directiva, com als jugadors i entrenador.
Després que l'any passat fessem un molt bon paper al campionat, aquest any,no m'agrada com va l'equip, però cada partit dono soport i ánims al jugadors, tot i que hi ha jugadors nous, inteten fer-ho lo millor possible. Molts de partits s'han perdut per la
minima, en una mica d'esforç i una mica de sort, podriem fer una bona segona volta.
Anims i no defalliu.
Paco.

Anònim ha dit...

Com ja heu dit és molt difícil fer un equip quan molts de l'any passat han plegat o altres, com jo hem marxat a un altre equip. El dia que vaig vindre al camp, vaig veure damunt al terreny de joc 4 o 5 jugadors companys meus l'any passat, i això comporta que el primer any s'ha de patir, perquè els èxits de l'any passat crec que van ser la culminació de 3 o 4 anys d'esforç. Donem més temps a la junta i als jugadors i voreu com les coses surten.

Un jugador del campredo que juga al Bot...

Anònim ha dit...

Vaya barça!

Anònim ha dit...

Si si, vaia Barça....
1-1 jo jo

Anònim ha dit...

ni fotos ni videos si se nota k aixo va mal :S

Anònim ha dit...

el de dal te tota la rao si no komensem x aki a anima lekip les coses n aniran b

Anònim ha dit...

La lletra també és important o no llegiu???

Anònim ha dit...

si que llegim pero fa dos semanes que llegeixo el mateix