EFECTIVITAT RIVAL!


O potser hauria de dir inefectivitat local?

Les dos coses crec que serien correctes, ja que els homes de Angel Alvarez van tenir ocasions a dojo per encarrilar una victòria molt necessitada que vam deixar escapar.Durant la primera meitat el conjunt campredonenc va jugar d'una manera molt directa de cara a la porta visitant, però no va donar els seus fruits, tot i les ocasions que vam tenir, les més clares un pal i una vaselina que sortia fregant el pal esquerre, totes dues de Martí. En canvi, els caleros, a la primera ocasió que van tenir mos la claven. No sé que va passar, però tres defenses campredonencs i un davanter visitant, i s'ha d'emportar la pilota el visitant acabant la jugada en lo que significaria el primer gol. Mentretant vam continuar tenint les nostres opcions, però la sort no ens estava de cara. Al poc per acabar-se la primera meitat els caleros ens van fer el segon, aquest desrpés d'una pèrdua de pilota al mig del camp que amb un ràpid contraatac ens van sorpendre i Jordi aquest cop no va poder fer res per aturar la pilota.

Ja a la segona part la U.E.Campredó va controlar millor la pilota i la va començar a jugar des de la defensa, creant un bon joc i vàries ocasions que tampoc arribaven al seu destí final. Cristian va tenir l'ocasió més clara del partit on es va quedar sol davant el porter que es lluia per evitar el que hagués pogut ser el primer gol local. Però com ja he dit abans, aquest cop la sort no estava a favor nostre. Amb un centre-xut del mateix Cristian la pilota era refusada a corner entre el porter i travesser, i un altre xut al travesser de Joel va tornar a evitar inagurar el marcador. Ja a les acaballes del partit i quan el Campredó estava més abocat a l'atac, l'Ametlla va fer una contra ràpida que significava el tercer gol visitant.

En definitiva gran efectivitat visitant i poca local.

La part positiva és que vam tenir moltes ocasions de gol (que aquest cop no vam aprofitar) però si seguim així estic segur que arribaran.

La setmana vinent anem al camp de la Galera contra el Venus, diumenge 09 de novembre a les 15:30 hores.

VISCA U.E.CAMPREDÓ

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Al venus es guanyara, no?
Tothom ho ha fet....

Anònim ha dit...

No ho se pas si es guanyarà!

Anònim ha dit...

No se si els guañarem timin tanta poca AFECTIVITAT.Bueno sort y que no decaigan los animos..Un socio

Anònim ha dit...

Si, home si, tingueu fe, aníms.

Anònim ha dit...

Lo d'ahir no te nom...

Anònim ha dit...

Sí que en té...Vergonya!!!

Anònim ha dit...

que va pasar ahir?

Anònim ha dit...

es lo que hi ha no en saben més. Los veteranos, s'amaguen i los juvenils pos van perduts
"no vull lo campanar"

Anònim ha dit...

molt d'anonim vex per aqui.

Anònim ha dit...

Tots podem ser anònims!

Tan malament va anar l'assumte per a no posar la crònica de successos?