PERDEM OPCIONS

Dissabte 26 d'abril vam jugar un partit importantíssim per aspirar a pujar de categoria contra un rival directe. El resultat final, U.E.Campredó 0 - 3 U.E.Aldeana "B".
Derrota que ens deixa sense gaires opcions per aconseguir el preciat ascens però que matemàticament encara no hem de descartar res.
Durant la primera part hi va haver de tot, els primers minuts van ser dominats clarament pel conjunt visitant però a partir del quart d'hora de joc els campredonencs van saber baixar la pilota i jugar-la per controlar el partit, cosa que ens va fer tenir tres ocasions força clares que aquesta vegada no van entrar. Ja en la segona part, el gol dels aldeans als cinc minuts de joc ens va fer molt mal, i semblava que ens haviem rendit, però la reacció va arribar amb una centrada per la banda de Jaume que Didac rematava, també sense sort, fregant el travesser. En una altra contra dels visitants ens augmentaven la distància en el marcador i a les acaballes del partit, feien el definitiu 0-3. Una Aldeana que va saber aprofitar les accions que va tenir i ara mateix és un ferm candidat per pujar de categoria.

Nosaltres ho continuarem intentant, aquest dijous 1 de maig juguem al camp del Reguers a les 17h. Esperem que l'afició no ens drefaudi ja que nosaltres ho intentarem fins al final.

VISCA U.E.CAMPREDÓ

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Només per la pàgina web que teniu, ja us mereixeriu estar a Segona, anims i endavant!
Un masdenvergenc.

Anònim ha dit...

Esperem que el dia 10, última jornada, que veniu a campredó, ja tinguéssiu tota la feina feta i després del partit berenarem tots.

Anònim ha dit...

A falta de dos partits per acabar la lliga crec que la U.E.Campredo esta fent una temporada excelent tenint en compte los presupostos de altres equips i que a Campredo son tots de casa i que jugen per jugar i disfrutar del futbol (no com altres).
Gacies per l'esfors que heu fet i endavant.

Anònim ha dit...

Algú saps els altres resultats??
es que a fcf no els posen primer van posar victoria del masdenverge i ara ho han tret.

Bueno només demanar disculpes per la meva "expulsió".
VISCA LA UECAMPREDO!!!!
2121

U.E. Campredó ha dit...

MASDENVERGE, C.F. ''A'' - MORA LA NOVA, AT ''A'' 2 - 0
CAMPREDO, U.D. ''A'' - ALDEANA, U.E. ''A'' 0 - 3
REGUERS ,C.F. ''A'' - CORBERA D'EBRE, C.F. ''A'' 2 - 1

Anònim ha dit...

Eii, presi a vore si realment fas la teva feina, fora l'entrenador i alguns jugadors que es pensen ser els millors , kina vergonya de partit....fes el k ha de fer un bon president començant per l'entrenador k no te ni puta ides de futbol....los del reguers s'ens riuran a la cara i amunt ens guanyaran , actua presi....

un aficionat

Anònim ha dit...

Vaja vaja..... sembla ser que esta molt dificil l,ascens.

No passa res chics, esteu fent una molt bona temporada i, si se milloren certs errors comesos durant los partits, no en tingueu dubte que en vindran mes oportunitats de pujar i acabareu pujant.

I sembla tambe que tot s,encamina a que pujin Masdenverge i L,Aldeana.

I sembla tambe que lo nostre amic que mos va calificar de BANDA va de capa caiguda...... me n,alegro pos. Aixi en un altre ocasio aprendra a tindre tancada la boqueta abans de dir res.

Visca la U.E.Campredó!!!

Anònim ha dit...

Com vau quedar ahir? Si arribo a ser ric us "primo" per a que guanyésseu.
Un masdenvergenc.