HI HA LLIGA !!!

Masdenverge C.F. 1 - 1 U.E.Campredó

Diumenge vam jugar l'últim partit de la primera volta d'aquesta lligueta d'ascens amb un gran resultat a l'empatar al camp del Masdenverge.
Les coses van començar malament, ja que durant els primers minuts els arlequinats ens van apretar i amb dues jugades ens van fer partir una mica massa fins que després d'una centrada per la banda, el nostre porter Jordi surt amb la mala sort que se l'hi escapa la pilota quedant morta al davanter rival que ens feia el primer gol. A partir d'aquí sembla que ens vam espavilar una mica més i vam jugar una mitja hora restant de la primera meitat genial. Amb vàries ocasions de gol i el gol de Didac que feia l'empat amb una vaselina al porter. Ja a les acaballes de la primera meitat Didac va tenir als seus peus una altra oportunitat per ficar-mos per davant al marcador però el porter se l'hi avançava a l'acció. Una altra gran oportunitat va estar a peus de Marc que després de driblar a dos contraris es queda sol davant el porter però l'últim defensa li fa falta fora de l'àrea sent castiga per l'arbit només amb tarja groga.
Ja a la segona part el cansament es va notar més. Tot i això seguiem tenint les nostres ocasions, el partit s'hagués pogut decantar tant per un costat com per l'altre, ja que les jugades de perill venien per les dos parts. Vam tenir l'oportunitat més clara que guanyar al partit quan només quedaven cinc minuts pel final, després que Martí li fes una passada en profunditat a Jaume i aquest es queda sol davant el porter però el seu xut surt desviat a l'esquerra de la porteria. Una gran ocasió que vam desaprofitar però s'ha de reconèixer que vam fer un gran partit i la sort no va estar de cara.
Encara hi ha lliga ja que hem escurçat la distància amb el primer classificat només a quatre punts. Quedant aquesta: Corbera i Reguers: 8 punts; Masdenverge i Aldeana: 7 punts, Mora la Nova 6 punts i Campredó 4 punts.
Som els últims però encara no hem dit l'última paraula.
La setmana vinent juguem el dissabte a "La Forja" contra el Corbera a les 17 h.
VISCA U.E.CAMPREDÓ

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Destacar la gran tasca defensiva que va fer Ramon i el gran esforç físic de Marc. En línies generals un notable (tirant alt) i tranquils que encara pegareu més d'un "susto".
Soci 165

Anònim ha dit...

Parte Mèdtic:

Trencament parcial del lligament lateral intern.

Provablement adéu a la temporada com a jugador, però tranquils que faré força desde fora i ànims a tots que encara fotrem canya.

Visca l'U.E.Campredó (6)

U.E. Campredó ha dit...

Ànims Raül, esperem que no sigui gaire llarg i estiguis el més aviat possible amb tots els companys.
El Presi.
PD. Si no pots jugar tranquil que ja et trobaré una altra feineta, je je je.
El Presi.

Anònim ha dit...

Anims Raul

Anònim ha dit...

astic atontat volia dir 13000

Anònim ha dit...

Anims a tots que torneu a estar al meollo!! Si guanyem al corbera este finde se caguen damun..
Anims raul!

Anònim ha dit...

Esta vist que no val només jugar bé, sino que més a més s'ha de tindre sort.
Es van ficar ganes i il-lusió i es va veure un "partidas", lo soci va patir, es desesperava quan no entrava la pilota a porteria, pereo gaudia quan es feien bones jugades que no acabaven en gol per mala sort. L'enhorabona a tots, anims als lesionats.
I... endavant U.E.Campredó.
Paco

Anònim ha dit...

Raul este dissapte guanyarem per tu , i estarem tots mes aprop de la meta , quedar entre els dos primers, ANIMS.