PATIREM !!!


Sembla ser que ens tocarà patir per classificar-mos per a la lligueta d'ascens.
Aquest dissabte, nova derrota davant un Roquetenc que tampoc va fer un bon joc però va tenir més sort de cara a porta.
El primer gol ens el fans en un xut creuat de dins l'àrea on davant tres defenses no li van posar cap obstàcle al davanter roquetenc per poder inagurar el marcador. El Campredó continuava com fins llavors perdut dins del camp, en alguna ocasió aïllada com el remat al pal d'Edu, però sense donar sensació de que podiem recuperar el domini del partit. Molt complicat es fiquen les coses quan no et surt res, ni les passades curtes, ni les llargues, ni els remats a porteria, ... i sort en vam tindre de Manolo que va fer dos grans aturades i així evitar el desastre.

A la segona part vam sortir diferents, més motivats, amb més força, amb ganes de guanyar el partit, i ho vam demostrar fen vàries jugades d'atac fins que als deu minuts Didac centrava una pilota que rematava Marc excel·lentment de cap al fons de la xarxa. Semblava que la dinàmica del partit canviaria i agafariem el domini del partit, però cinc minuts més tard, en una contra del Roquetenc ens tornaven a marcar sense que Manolo pogués fer res. A les acaballes del partit haguéssim pogut empatar el partit o inclús remontar-ho, però un xut a la creueta de Raül i una gran jugada de Marc que finalment es va perdre per la linea de fons ho van impedir.
Tot i això no ens hem de desanimar, ja que queden nou punts en joc i molt possiblement si n'aconseguim tres, tindrem la lligueta a l'abast.


El pròxim partit contra el cuer, l'Ebre Escola, dissabte 26-01-08 a les 19:00 hores al camp "La Unió" de l'Aldea.


FORÇA U.E.CAMPREDÓ

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats pel partit; Manolo "sulucions",

Per cert he estat el visitant 7777.
Si que hi ha entrat gent.

Lo nº19

Anònim ha dit...

Vos ho mereixeu, desde dins del vestidor que hi ha mal ambient i aixo es trasmeteix al joc, i no s'enten com tenin l'aficio al vostre costat alla on neu, valtres nomes feu que donar crits entre valtros mateixos, pilotes llargues als delanters sense jugar-les i protestan totes les dicisions arbitrals, cada cop neu a menys. Es mol bonic poder obtar a fer la lligueta d'ascens, pero si seguiu aixina no nireu a cap banda.

Anònim ha dit...

Al del comentari anterior nomes dir-li que si no sap de que parla millor que no digue res, perque dins del vestidor no hi ha mal ambient, tot lo contrari i aprofito per a agrair a la aficio tot lo suport que mos dona perque si que es veritat que sempre esta alli on anem!!!

mike5

Anònim ha dit...

TRANKILS SI LO DISSAPTE SE GUANYA amb una ajuda de l'aldena lo domenge la tarde ja podem estar classificats

visca la U.E. Campredo

13b

U.E. Campredó ha dit...

No podem deixar que dissabte vinent ens passi el mateix que contra el Roquetenc. Hem de sortir a per totes, a guanyar el partit i jugar com nosaltres sabem. Abans del nostre partit juguen l'Aldeana "B" contra l'Alcanar "B". Esperem que els aldeans ens facin un favor. Ja veurem el que passa.
Ànims a tots.
El Presi.

Anònim ha dit...

Falta de compromis generalitzat!!! Avui l'entreno tornavem a ser 4 gats.Pero que passa?? S'ha perdut l'il·lucio de fer algo u que

Anònim ha dit...

Les temporades se repetixen i com tots els anys, segons avança la temporada la gent no complix. Arribarem a l´últim partit i tampoc anirem perque no serem gent...
Com sempre... Espavileu U.E.CAMPREDO, anims

Anònim ha dit...

A veure si traiem la casta campredonenca,i tirem endavant la temporada,fent una clasificació històrica en la vida de la U.E. Campredó,feu que el soci, i tot el poble,ens sentim orgullosos d'aquest equip format per nois de Campredó, repetixo traieu la casta Campredonenca.
i... endavant U.E. Campredó

Anònim ha dit...

osti avui lo vice m'esta fallan q encara no mos a desitjat sort avans del partit...