FELIÇ 2008

9 comentaris:

Anònim ha dit...

hem d ecomença l'any amb victoria i d'aquesta manera podrem olvida el mes de decembrte que no va se bo. pero ho superarem.
bon any!!!!

Anònim ha dit...

Pa supera hi ha molt xavals. I si no arribem a promocionar serà per falta d'humiltat quan ho teniem tot de cara. Crec que esta molt més complicat ara, que a principi de temporada.

Unknown ha dit...

bon any a tothom i que els reis ens porten un bona fase de promoció.

Anònim ha dit...

eks que seus ha minjat la llengua el gat o k? k ja no hi ha comentaris? pk no foteu sissanya? o si més no, escriure coses sense pensar com lo de tindre...? eh, eh, eh... va, va, va pareix mentira que no hi hagi algú que tingue collons d'escriure algun comentari, per exemple; si ascendirem o no? si s'ha de clausura lo camp? si comprem pilotes bones?... imaginació, això és lo que vos falta.

Anònim ha dit...

Presi, ja se sap la ressulució de la Federació? Suposo que sí. Ja parlarem.
Anims i espero que aquesta dinàmica negativa canvii en aquest 2008 que acabem de començar.

VISCA LA UE CAMPREDÓ

lo vice

Lo Barber ha dit...

Bon any a tots!
Per cert, quan i a on es juga este cap de setmana?
Visca la U.E. Campredó!

Anònim ha dit...

Lo que va passar ahir a l'entreno es per reflexionar. Com pot ser que en una plantilla de 22 jugadors tan sols anessin a l'entrenament 4 jugadors de camp, més los dos porters, més lo presi. O hi ha molta confiança que l'ascens està a tocar de mans o la gent ja ho veu més complicat i passa d'anar.

Anònim ha dit...

Eiiiiiii !!!!!

Que jo tambe vax anar

JORDI 13

Anònim ha dit...

lo que teniu que fe es posar-vos les pilles i intenta no perdre cap partit!! o al menos juga lo millo possible, collons q sou un equip fantàstic!!

visca Campredó!