FINAL DE LA PRIMERA VOLTA

Nova victòria fora de casa la que vam aconseguir dissabte contra l'Ametalla de Mar "B". 1-2 el resultat final d'un partit molt disputat i molt difícil on ens vam trobar en un rival que també ho va intentar.
Malament es van ficar les coses quan als deu minuts de joc ens van fer el primer gol; una rematada de cap després d'un córner que, el nou incorporat porter Manolo, no va poder fer res. Durant aquesta primera part del partit ho vam tenir verdaderament difícil, ja que jugavem en vent en contra i sen's feia molt difícil treure la pilota del nostre camp. Tot i això vam tenir les nostres oportunitats d'empatar el partit sense sort de cara a gol.
A la segona part, i amb el vent a favor, ens vam llençar a l'atac, i aviat va arribar la recompensa, quan Raül feia una magnifica centrada des de la banda sorprenent als defenses rivals que Didac aprofitava per empentar la pilota dins la xarxa. Empatavem el partit i seguiem lluitant i intentatnt el segon, que no va arribar fins als cinc minuts finals, on després d'un penal fet a Jaume, ell mateix el transformava donant-mos la victòria.

Victòria molt treballada i molt difícil amb un rival ben plantat al camp i amb les seves opcions en tot moment durant el partit.
Partit que va servir per debutar el nou jove porter Manolo que va tenir una actuació correcta, on no va pogder fer res en el gol rival i manant en tot moment a la seva defensa.

Així em acabat la primera volta de la lligueta amb un total de 21 punts de 27. Un bon promig per afrontar la segona volta amb ilusió per classificar-mos a la lligueta d'ascens.
ÀNIMS A TOTS ELS JUGADORS I VISCA U.E.CAMPREDÓ

28 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitar a tots els jugadors per la seua victoria tan treballada, un rival dificil y un vent de dal molt molest,peró tres punts, al cap i a la fi.
Enhorabona! i endavant Campredó

Lo Barber ha dit...

Notícia última hora, el Masdenverge a perdut al camp del Catalonia i l'Aldea a guanyat. Per tant, l'Aldea passa a ser líder amb 22 punts i natros i el Masdenverge segons amb 21 punts.

Anònim ha dit...

Raphel aterritza a Campredó i fa el seu pronòstic: guanyant solament els cinc partits a casa que ens queden, promocionem. Però jo afegeixo que ens es més fàcil, ara per ara, treure els partits de fora de casa; es per això que en guanyar-ne 3 a casa i sumar 5 punts fora, promocionem.

Tot això ho dic perquè la victòria d'aquest dissabte era trassendental per a les nostres aspiracions, ara bé, serà encara més trascendental aquesta, si el pròxim dissabte es torna a guanyar a un equip que esta en la lluita directa per la promoció, per tant, ja tan sols haurem de sumar 11 punts més en les 8 jornades restants. Assequible ho pareix però... seguiu treballant com fins ara.

Anònim ha dit...

Tambe dirli a raphel que L'alcanar ha empatat conta el Bitem per si no u sabia i que no porte tanta presa en fe los contes.

Un porter lesionat

Anònim ha dit...

Videos, videos, videos, videos !!!!!

Anònim ha dit...

Ei màquines, no vos felicito peque no esperava menys de vatros, per tant a continuar treballant fins al final, per cert hi ha dos pinxos que mel's menjaré a la proxima rostida.

2112

Anònim ha dit...

Gran partit nois! Lluita i entrega fins al final, com sempre. L'esforç i l'insistenencia tard o pronte surten i per aixo feu aquests grans partits.
Ànims i continueu amb aquesta fantastica temporada.
A vore si ara podem guanyar a casa definitivament!
Anims tambe als porters, en especial a Manolo que va fer un partit més que correcte.

Moltes FELICITATS per enessima vegada!

PD: encara que em faci pesat, espero cansarme de felicitarvos!!jejeje.

Lo vice

U.E. Campredó ha dit...

Possiblement aquest dissabte jugarem a les 7 de la tarde. Ja que hem intentat canviar el partit al diumenge però als de l'Alcanar no els hi hanava bé.
Ja sé que és una mica tard però intentarem fer alguna cosa per atreure a l'afició.
Espero que vinguéssiu igual a animar-mos ja que una afició com aquesta és indispensable.
El Presi.

Anònim ha dit...

era un loro que amaba a mosen victor y le dio alas y lo preñó como el espiritu santo hizo con maria y el mosen quiso volar tan alto que llegó a campredó, encinto, pero no de un bebé sino de ideas y relojes tocapelotas y allí lo parió. ahora campredó es una pajarería, y los de campredó estamos dentro de la jaula

Anònim ha dit...

jajajajjajajajajjajajajajjajajajjajajajajjajajajajajjajajajjajajajajja

eres buenoooo!

Anònim ha dit...

estic d'acord amb el fons pero no amb la forma. si bé és cert que l'actuació del mossen és una mica dubtosa no ho és menys el fet que natros no hem d'actuar de la mateixa manera. pero fa gràcia.

Anònim ha dit...

ser poético no es ser patético, la iglesia sólo nos da alpiste, pero bueno yo tampoco he conseguido abrir las puertas de la jaula.

Anònim ha dit...

la religió és una maldició, sort que el futbol és agnóstic. Maradona no és Déu, per si algú ho creia

Anònim ha dit...

els missatges de l'anonim col·lectiu son encertats!

Anònim ha dit...

mut i a la gabia!

Anònim ha dit...

nunca confié en las personas que van todo el dia con el mono de trabajo, pues me parecen semejantes a las que tratan como un mono al resto de la gente. ahora me callo para siempre

Anònim ha dit...

Qui collons es l'iluminat este ?

Aixo es lo bloc del campredo i no lo de la misa.

U.E. Campredó ha dit...

No sé d'on has sortit però crec que estàs una mica enlluernat "anónimo colectivo". Si tens problemes en algú crec que la millor solució seria parlar-ho directament en aquesta persona o persones. Això sí, crec que tens una gran expressió poètica que haries d'aprofitar-la per altres coses.

Anònim ha dit...

Jajajajaja. Que flipat! Crec que este anonim s'ha equivocat de web...
Però, a l'igual que l'altre que ens criticava, veig que els anònims que critiquen simplement per tocar els COLLONS son TOTS iguals de "VALENTS"...

Lo vice

Anònim ha dit...

Aquest blog tira endavant, ja que nomes es informacio esportiva atreu a un col·letiu ampli, fa poc que esta creada i ja porta mes de 4000 visites, ningu diu res d'aquest tema pero ja ho dic jo, enorabona pel blog, per les critiques i comentaries, per les fotos i vidies, i espero que seguixi aixi. VISCA CASA MEUA.

Anònim ha dit...

Som més que un club! jaja. I no es bunic això??

Anònim ha dit...

Qui és l'iluminat que sempre pregunta qui és este iluminat?

Anònim ha dit...

Hola soc Jordi

Este mati he anat al metge en los resultats de la resonancia i ma dit que hi ha un edema al os.
Que es una inflamació al os que sem va fe al desplaçar-se el menisc.

PEro per part de lligaments i menisc esta tot bé.

Tambe ma dit que anan tot be com a minim dos mesos sense poder jugar.

Aixi que descans.

Anònim ha dit...

Malegro per tu Jordi!
Ara tindras temps pa jugar al pro.

U.E. Campredo!



[El melenas]

Anònim ha dit...

hola desde Berlin!
com podeu nota estic una mica lluny pero ben informat per la red. Som un campredo internacional creuem fronteres, trenkils q no he fet molta propaganda (la justa).Aprofito per a saludar a tothom en especial al amics (equip i directius).Lo dit salut i visca campredo!!!

Anònim ha dit...

ens hem de carregar a l´Alcanar com sigue!!, esta nit feu bondat, després de la rustideta a dormir. Dono recolzament als jugadors que partit si i partit tb s´asenten al banquillo ANIM,i a vore si l´entrenador els ho dona un vot de confiança!! S´HO MEREIXEN.

Anònim ha dit...

Molta Sort per al partit contra l'Alcanar.
Vigileu en la davantera que tinc info de 1a mà. M'han dit que han fitxat a un noi de Cambrils que és una "bala" i per això juguen en 5 defenses.
Ànims i coratge!

Lo vice

Anònim ha dit...

Bon partit nois. Felicitats una altra vegada per l'esforç i sacrifici que feu en cada partit.
Ànims i ara a pel Masdenverge!

Lo vice.

PD: també vull felicitar al gran fitxatge que avui ja ha debutat i, la veritat sigui dita, tot i només jugar mitja part ho ha fet més que bé!!!
Este Presi que tenim val molt! Visca el Presi "Multiusos" i visca la UUU EEEE!