+ 3 = 15

15 són els punts que portem després de guanyar per 4-2 al roquetenc, aquest dissabte a La Forja, cosa que ens permet quedar compartint liderat amb el Masdenverge i l'Aldeana.
Un partit que ben aviat se'ns va ficar de cara gràcies a l'excel·lent gol que marcava Joel al minut deu de la primera, després que des del mig camp li fessin una passada en profunditat i rematès amb un xut sec que el porter rival no va poder refusar. Continuant lluitant, i després d'una jugada per la banda de Jaume, arribava el segon, obra novament de Joel que rematava la centrada venint des del darrera. I ja a les acaballes de la primera meitat, Edu aprofitava un error defensiu per fer muntar el tercer al rematar per dal del porter visitant.
Una primera meitat fàcil, on vam saber aprofitar les ocasions i on es va demostrar que l'equip funciona perfectament.

A la segona part el rendiment va baixar una mica, però tot i això el pes del partit el continuavem portant nosaltres. Al minut 15 de la segona, després d'un error defensiu, un jugador del Roquetenc agafa la pilota fora l'àrea i xuta amb l'infortuni que toca el lliure David i descol·loca al porter Jordi, encaixant el pirmer gol. Tot i això no ens hem desanimat i hem continuat lluitant, i així ha arribat el quart, obra de Marc, amb un xut de prop del mig camp que sorprenia al porter visitant després que la pilota agafés una paràbola estranya.
Ja a les acaballes del partit el Roquetenc ens ha escurçat la distància amb un gol des de fora l'àrea que Jordi no ha pogut fer res per evitar.
Així hem acabat la sisena jornada, tornant a guanyar i amb esperances que continui la ratxa.

Esperem que el dissabte vinent continui així al desplaçament que fem a Tortosa contra l'Ebre Escola Esportiva a les 19:15 hores.

Us esperem afició.

VISCA U.E.CAMPREDO

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Sublime, colosal, magestuoso la Unión Deportiva Campredo. Cuarta victoria consecutiva, quinta en esta liga, i todo gràcias al hu crack du fuchebol, hu mais grande Joel Rodríguez que con sus dos goles dejó sin bocabiertos a los socios rojiblancos.

U.E. Campredó ha dit...

Cert el comentari anterior sobre Joel, penso que dissabte va ser el millor en diferència. Continúa així. Ànims a tots i lluita fins al final.
La pròxima víctima l'Ebre Escola (esperem).
Continuem en segona posició empatats a punts amb el Masdenverge (1r) i l'Aldeana (3r).
El Presi.

Anònim ha dit...

Ànims xavals, ho esteu fent de conya. Teniu un equip collonut, a aquest ritme teniu moltes possibilitats de pujar a segona, però no us confieu que encara queda molta lliga. A continuar treballant i llenya al mono que és de goma.

Jordi (el primo del Presi)

P.D.: per cert Presi el blog està de conya, molt currat, felicitats a tots els que feu possible que la gent de fóra del poble us pugui seguir mitjançant aquest blog.

Ah! se m'oblidava, conec a dos que treballen amb mi, un juga en lo Godall i l'altre en l'Aldeana i... vos ténen temor perquè jugueu de p... mare.

Anònim ha dit...

Si senyors, nom canso de dir i pensar que sou los millors!!!

Ànims i el dissabte que ve, a continuar l'espectacle.

Després del partit, passe el que passe -tota l'afició i directiva, esperem que sigue positiu- a celebrar un començament de temporada tan espectacular com històric.

VISCA LA UE, VISCA ELS JUGADORS.

Gràcies per fer-nos disfrutar amb el vostre excel·lent joc.

Lo vice

Anònim ha dit...

algo mes a dir...
trobo k uan dit tot sobre el bon joc per part dels jugadors del u.e campredo!
anims i a seguir així!!!felicitar a ximo també per la seva feina.

sort per al proper parit!

Anònim ha dit...

Per cert, l'altre dia, quan vaig escriure l'últim comentari, entre tanta eufòria, em vaig oblidar de dues persones de l'staff tècnic que també són molt importants per l'equip... ho sento.
Aquestes persones són l'entrenador -Ximo, el qual crec està fent una feina excel·lent- i l'altre és el seu fidel escuder Joseret. Aquest, la feina del qual és recuperar els lesionats durant el partit, té un do especial. No sé com s´ho fa, però quan els jugadors tenen un problema, en tan sols sortir al camp, pareix que es recuperin miraculosament¡¡
Fora bromes, també els volia felicitar.
Ànims i endavant

Lo vice

Anònim ha dit...

A neste partit vam demostrar el que vaig di laltre dia, que los jugadors tenim los peus al terra i que cada partit u donem tot,del primer a lultim.

Aspero que continuesem aixi i que lo dissabte guanyesem a lebre escola. Pero per a naixo necesitem que laficio també continui com fins ara!!!

Anònim ha dit...

JOEL, SELECCIÓ!!!

Anònim ha dit...

Possiblement promocionarem, però... la lligueta d'ascens seran figues d'una altre paner. Així que seguiu com fins ara, però penseu que no heu fet res encara i que el complicat està per arribar. Joel no pot anar a la selecció, fins ara no ha anat cap cadena de televisió a retransmetre un partit del Campredó i dificilment Aragonés estigui informat del joc que efectua Joel cada diumenge.

U.E. Campredó ha dit...

Ja tenim els talonaris de loteria, número 1.934 (any de fundació del club). Hem fet paperetes de 2.50€. En podeu trobar tots els dissabtes de partit, al pub "Lo Pati" i a la Carnisseria "Mulet & Hidalgo". I properament en deixarem a la perruqueria "Sol" (Pili).
Compreu-ne que aquest any toca.

Anònim ha dit...

Jo, la loteria ja la tinc encomanada,´per si toca?.
Peró, el que sí ens ha tocat als Campredonencs i en especial al seguidors de la U.E., es viure un comenÇament de temporada,inimaginable,fabulos,la gent més gran, ha vist mai una U.E.CAMPREDÓ tan competitiva?.
Endavant CAMPREDÓ.

Anònim ha dit...

Be, sobren los comentaris tot funcina, l'equip, l'entrenador, físio, la direcciva, esponsors...
Avui hi ha rustideta i ja que no puc esta, dir que els vagi de gust i salut... estes coses tambe son part de els rendiment d'un equip!!
Dissabte a les 19h tothom al camp del Tortosa. FORÇA L'AFICIÓ DEL CAMPREDÓ!!!
jugador22

Anònim ha dit...

Demà a Tortosa farem cap i si continueu fent aquest joc i esteu tan motivats, estic convençuda que guanyarem!!. Este any dona goig anar als partits, ens ho passem de conya.Gràcies jugadors, directiva i entrenador, vos mereixeu la rustideta d´esta nit! FORÇA U.E. CAMPREDO i VISCA CAMPREDO!!
1 sòcia

Anònim ha dit...

Bueno nois, un dissabte més i, com cada dia abans del partit, també arriba lo missatge d'ànims del vice.
Ja no sé com elogiar-vos més, ni com encoratjar-vos... se m'acaben les paraules. SOU TOTS FANTÀSTICS DES DEL PRIMER A L'ÚLTIM.
Només us vull enviar una mica de SORT que sempre va bé, encara que, en part, la sort la té qui la busca i vatros us l'heu guanyat a pols.
Bon partit esta tarde. Continueu com fins ara.

Lo vice.

PD (per al presi)SORT QUE ANIT NO ET VAS QUEDAR...

Anònim ha dit...

SENSE COMENTARIS... 1-4 I CAP A CASA EN 3 PUNTS MÉS AL SAC!!!
eSTA NIT A CELEBRAR-HO

fELICITATS A TOTHOM

Lo vice

Anònim ha dit...

como no!!! lo vice sempre donantmos animos!!!jeje abans d'obrir los comentaris ia sabia que l'havies escrit tu...

pd: vaya soparet anit...