1 - 4 (3 de Jaume22)





Pot ser els tres gols de Jaume és el que més destacaria del partit contra l'Ebre Escola Esportiva. Tot i guanyar per tres gols de diferència s'hem va quedar una mica de mal gust de boca al veure que ens relaxavem massa a la segona part.

Bon inici el que hem tingut ja que al minut tres de partit Didac conseguia el primer per als de Ximo Paredes, després d'una passada llarga que aprofita el jove davanter. Tot i ser l'últim classificat, l'Ebre Escola no ens ho ha posat fàcil, ja que han lluitat durant tot el partit fins al final. En una altra jugada de contraatac, Jaume aconsegui afer el primer en la mitja hora de joc. A partir d'aquí les coses han estat més fàcils, gunyant per dos gols tot es veu millor i així hem arribat a la segona part, on igual que a la primera, als inicis hem aconseguit el tercer, obra també de Jaume en una altra jugada de contraatac. A partir d'aquí hem abaixat una mica la guàrdia, tot i que hem continuat tenint les nostres ocasions d'augmentar el marcador, i així ha arribat un penal que li fan a Marc i executat novament per Jaume que culmina així una molt bona tarde per a ell personalment i per tot l'equip. Després del quart, però, l'Ebre Escola ens ha escurçat distàncies amb un gol arran d'un "despiste" defensiu. (com gairebé tots els gols que ens fan).

En resum crec que sense gaire esforç hem aconseguit guanyar a un rival que ens ha plantat cara durant tot el partit. Esperem que la cosa continue així i felicitar aquest dissabte a Jaume pels tres gols.




PD. La pilota firmada aquest cop no te la donarem.


Ànims i a per totes.


I la setmana que vé rebem al Jesús Catalonia a "La Forja", dissabte 17 a les 17 hores.

36 comentaris:

Anònim ha dit...

Lo gol de l'ebre ha estat després del quart, no abans.

Felicitats per la gran primera part que heu fet!!!

Anònim ha dit...

Una aficionada:
A part del bon joc de l'equip, alguns aficionats donen molt mal exemple per al club. Els insults constants i habituals no haurien de formar part de l'espectacle.

Anònim ha dit...

Presi, a n'esta pas, pronte te fichara l'Sport o el Mundo deportivo x fer els comentaris delspartits!!!

Enhorabona a tots!

Lo vice.

PD: potse si ke te algo de rao l'aficionada esta, ja k tame estic en contra dels insults kuan son sense motiu, pero a vegades hi ha gent k sels guanya a pols.

Anònim ha dit...

PD2. per a quan estara el video?? Sebas mos ha mal acostumat i ara costa conformarmos en fotos...

Anònim ha dit...

Joseret pagaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

Visca el Campredó.

En això de que tenim que tocar de peus a terra estic d'acrod, però que guanyessem 1-4 i que a l'entrar al vestidor i finalitzat el partit pareixi un enterro enlloc de una victoria tampoc estic d'acord.

Pd : Vigilancia!!!!

Anònim ha dit...

No sabeu de que va això, no aguanteu la pressió, ni les crítiques, us pugen els fums com si res, però que vos penseu que sou, esteu a 3a territorial, al "cul" de les categories -si es permet l'expresió- així que no heu fet res encara, bueno si, augmentar l'euforia per a que després la caiguda sigui pitjor. Directiva dimissió!!!

Anònim ha dit...

eks no diguesseu animalades de tocar els peus a terra,els tenim ven a terra i per una vegada que es veu futbol a Campredó, o preferiu que torne el poder jeràrquic dels Roques. Ànims Campredó!!!

U.E. Campredó ha dit...

En primer lloc et diria covard per no tenir l'honor de identificar-te al dir aquestes paraules, i en segon s'ha de disfrutar mentre s'està al moment no després a la baixada (si arriba) ja que no seria el mateix. Tu com ho veus? Ens creiem molt llestos?

U.E. Campredó ha dit...

A, per cert, sóc el presi, si me coneixes quan me trobes m'ho dius a la cara, ja que si no ets capaç d'identificar-te mitjançant aquest escrit, almenys m'ho dius en persona i així podré saber qui ets. O potser no em coneixes? Potser no ets ni de Campredó? I si ho ets, has vingut a algun partit?
Com ho veus, em diràs alguna cosa?
El Presi.

U.E. Campredó ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

D'on ha surtit l'iluminat este?? que vol dir lo cul de les categories?? Pos estem on ens toca per a un poble de 1000 i pico habitants en jugadors que no cobren i ho fan per hobby. Dixamos xalar ara que podem home!
Per cert, felicitats jugador 22, que no pare la ratxa golejadora!

U.E. Campredó ha dit...

Sento l'errada en referència al gol de l'Ebre Escola Esportiva. Ja està rectificat. Un despiste en diumenge pel matí després d'anar a la Metro el dissabte es pot permetre.
El Presi.

Anònim ha dit...

de part del delegat al desgraciat este que ens diu que em de tocar els peus a terra,que ens ho digui a la cara si te2...i a la persona dels insults constants als arbits que ho digui també!
Anim CAMPREDÓ!!!Ja en tenim18!!
P.D.D'aqui 15 dies rostida!!

Anònim ha dit...

aaa lo delegat torna...Si tens collons agafa tu la directiva,que de fora tot es veu millor i molt bonic!!
Seguixo dien ANIM CAMPREDÓ i en molt d'orgull!!:D

Anònim ha dit...

Amb quina facilitat i valentia es diuen les crítiques destructives sense signar-les...
Només amb això, aquest anònim demostra la classe de persona-bé, més ben dit gent, ja que les persones donen la cara- que és i el respecte que es mereix.
Comentaris d'aquesta classe, fets per gent d'aquest tipus, no van enlloc ni serveixen per res.

El vice.

Anònim ha dit...

OLELE OLALA SE DEL CAMPREDO ES LO MILLO QUE HI HA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

crec que arriva un moment que no val la pena segui comentant l'escrit de dalt.
aquest deu ser un que te enveja iau..
ara que podem disfrutem!!
vinga Campredó molta sort a tots els darrers partits que ens queden!





pd: i el desconegut que es presenti si es tan valent!
no trobes?

Anònim ha dit...

Una directiva i un equip en k tots son del poble es ben honorific i honrat, i este noi/a que demana la dimissió de la directava asta ben boig.

U.E. Campredó ha dit...

Demanem calma a la gent. Aquest que demana la dimissió de la directiva no es mereix cap comentari més ni bo, ni dolent, pel que comenta no és del poble e ignora completament com van les coses.
Coneixement primer!!!!!
Aquest any de moment s'està demostrant tant per la directiva, tècnic i jugadors que les coses van molt millor que cap altre any des de fa molts. Intetem entre tots que segueixi així la cosa.
Judit

Anònim ha dit...

Hola nois i nois del bloc. Sóc Sergi, he vist una mica tard lo comentari del flipat este i no te ni Put... idea del que diu.

Visca Campredó

Anònim ha dit...

Em dirigeixo al qui demana la dimissio de la directiva en nom del Rei: PORQUÉ NO TÉ CALLAS!!!

U.E. Campredó ha dit...

Bé nois, espero que s'hagin calmat els ànims. M'agradaria reiterar que no s'insultés a través del blog, ja que ens dona molta mala imatge, al igual que també m'agradaria que us identifiquéssiu quan escriviu algun comentari.
Encara que hi hagi algú que vulgui la dimissió, de moment continuarem intentant fer les coses lo millot possible i tot de cara a la U.E.Campredó.
Ànims a tots.
El Presi.

Anònim ha dit...

Tranquil Presi, en que ho fesseu la mitat de bé del que ho heu fet fins ara, lo Campredò seguirà creixent en i para los del poble.

Anònim ha dit...

Presi, crec que la majoria dels jugadors de la plantilla estiran d'acord que fan falta unes pilotes de millor qualitat per als entrenos, ja que les que hi han ara ja comencen a estar atrotinades. Si el pressupost d'aquest any ho permet se'n podrien compra unes de noves.

Un jugador.

Anònim ha dit...

Si voleu vore lo primer gol de Jaume pegueu a la barra de l'explorador:
http://senduit.com/f68548
Se mos va traspapelar fent lo traslado cap a la moviola i val la pena vorel. No se quantes descarregues permetrà fer al dia... los primers del dia segur que el veuen.
Visca la U.E.Campredo!!!

Anònim ha dit...

SOBRE EL COMENTARI QUE CRITICA ALS JUGADORS I A LA DIRECTIVA. AQUI OPINIO SOBRE EL COMENTARI QUE DIU QUE ESTEM AL CUL DEL MON. SI L'UNIC QUE NO TOCA A CAP LLOC ETS TU TARAMBANA,SOBRE LA DIRECTIVA I EL PRESIDENT ES UN DELS MILLORS QUE HI PUGUE HAVER EN ESTE MOMENT I DURANT MOLT DE TEMPS. SOBRE ELS JUGADORS ESTAN TOTS ANIMATS I CONTENTS, TOTS FAN PIÑA I COM TE DIT ABANS AQUI L'UNIC QUE NO TOCA DE PEUS A TERRA ETS TU. LA CAIGUDA TEVA SI QUE SIRA FORTA COM NO T'ESPAVILES ESGARRAPA TRUITES.

Anònim ha dit...

Este dissbte a seguir amb la tònica de les últimes setmanes, i per què no sumar la sisena victòria consecutiva, tot i que no s'ha de sortir confiat i pensar que serà fàcil ja que no és suficient lo fet de jugar a casa i contra un equip que només ha sumat 5 punts. A GUANYAR sense mi! i per desgràcia sense el porter titular.

Anònim ha dit...

Algú sap que té Jordi????

Anònim ha dit...

Ànims Jordi, que no sigui res.
Espero que la teva absensia sigui compensada per l'esfors de tots els teus companys.
Endevant U.E. Campredó

Anònim ha dit...

ANIMS JORDI I RECUPERAT PRONTE.EN CUANT AL GELIPOLLA ESTE Q NO SAP LO Q DIU,QUE VINGUE A UNA ROSTIDA Q LO POSAREM DINS D LA GRAELLA.ANIMS TAMBE ALS DIRECTIUS Q HO FEU D PU.. MARE.CAMPREDO A 2ª I ME JUVILO,ES LA MEVA ILUSIO.A TOPE Q PODEM.LO 10 Q ME VA PARI

U.E. Campredó ha dit...

Estem a l'espera de la resonància que li han de fer a Jordi per saber què té al genoll esquerre. Esperem que no sigui gaire greu i que aviat pugui tornar a estar amb nosaltres.
ÀNIMS JORDI!!!
Demà dissabte esperem que continui la ratxa contra el Jesús Catalònia.
VISCA U.E.CAMPREDÓ
El Presi.
PD. No cal que féssiu cap comentari més sobre el "sujeto" del comentari que ens critica. No s'ho mereix.

Anònim ha dit...

hola a tots soc jordi, encara no se que tinc ben be perol metge me va di que segurament eren los cruzats pero no sap si trencats o nomes una distencio. ara man de fer una resonancia para saber lo que hiha.
res pos ara a guanya dema.

Anònim ha dit...

Molts d'ànims Jordi! Esperem que no sigue res greu i que aviat tornes a l'equip!
També animo i li desitjo sort a l'altre Jordi per al partit de demà!
A tota la resta de jugadors, no cal ni dir-ho, sempre espero que us vagi molt bé!
Sort per a demà!

lo vice

Anònim ha dit...

Ànims Jordi!!!!! i demà a morir al camp; no de mort, animals!, de cansament i sacrifici. Jeje.

Anònim ha dit...

Com cada dia abans del partit, us desitjo tota la sort del món!

Espero que jugueu com fins ara, amb moltes ganes i bon joc!

Lo vice

Lo Barber ha dit...

Molta sort Jordi!...ara he parlat amb el cunyao i m'ho ha explicat, no sabia res...
Espero que no sigui molta cosa i puques tornar al terreny de joc, l'equip et necessita.
I molta sort també a l'altre Jordi...li farà falta...
VISCA LA U.E. CAMPREDÓ!