LA MATEIXA HISTÒRIA DE SEMPRE!!

Sembla increïble però és cert. Vam tornar a perdre al camp del Venus Club Esportiu pel resultat de Venus C.E. 2 - 1 U.E.Campredó.
Cal dir que el Venus ja no son aquell equip ingenu de les primeres jornades de lliga, però tot i això crec que el pes del partit el vam dur en tot moment els campredonencs. Amb canvi d'entrenador crec que es va notar una milloria en el joc però dos grans xuts des de fora l'àrea van ser suficients perquè tornéssim a perdre. El primer a la mitja hora de la primera meitat quan després de retallar a dos defenses, el davanter del Venus engalta un fort xut amb la cama esquerra que entrava a la porteria defensada per Jordi per l'únic lloc on podia entrar, per tota l'esquadra. Increïble però es tornaven a avançar al marcador amb un gol fantàstic. El segon gol ens va fer més mal, ja que el van transformar al final de primera meitat, també d'un xut de fora l'àrea, però en aquest cas de falta, on Jordi va tocar la pilota però no va aconseguir treure-la lo suficient per evitar el segon gol local.

Ja a la segona meitat la tònica del partit continuava igual, el Campredó dominant però no acabant de crear ocasions gaire clares i el Venus tenint les seves opcions al contracop. Fins que una gran passada de Raül deixava a Manu sol davant el porter local aconseguint el definitiu 2-1 al marcador. Els campredonencs vam intentar l'empat però va ser impossible.

Recordem que vam anar força justos a disputar un partit on ens jugavem l'orgull, ja que com molts sabeu ens han deixat varis jugadors i gràcies que Dani i Manu van poder jugar, perquè d'altres del poble ni es van presentar tampoc.

Dono ànims a tots els jugador i sobretot al nou entrenador, David, i estic segur que aquest dissabte dia 14 a les 17 hores com sempre, ens deixarem la pell per donar un triomf a l'afició en el partit contra el Benissanet dins dels actes de celebració dels 25 anys de la parròquia.

VISCA U.E.CAMPREDÓ

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Molts ànims per als jugadors, la junta i l'entrenador! La falta de jugadors i l'estat de transició que viu el club han passat factura... temps al temps, els bons partits vindran d'aqui a poc!

Sort per al pròxim partit!!!

PD: Penseu que si no guanyeu, mossen victor es capaç de fer-vos repetir lo partit, jajaja

Anònim ha dit...

animos campredo k no estamos tan mal hombre !!!!!!!!!!!!

seguidor de la barra.

Anònim ha dit...

A començat una nova etapa, si recordeu el lider de primera divisió també va començar perdent...

ÀNIM CAMPREDO!!!!

Anònim ha dit...

Doncs segons aquest noi, ara ens tocarà empatar a casa contra el Racing de Santander i després "apallissa" al Sporting de "xixó" al Molinóóóó! jajajaja

Anònim ha dit...

més o menos... així que tothom a animar al campredó que ho mereixen.

Anònim ha dit...

Molt bona l'actitud de tots els jugadors del Campredó, jo destacaria l'entrega de tots els jugadors i l'esforç, que crec que no van tenir la seva recompença almenys en l'empat. Aquesta setmana ho tornarem ha donar tot per guanyar Al Benissanet fa un parell d'anys que no juguem contra ells però sempre solien ser un equip dur però que li agradava jugar la pilota.

GRÀCIES A TOTS ELS AFICIONATS QUE ENS VAN VENIR A VEURE I DONAR EL SEU SOPORT A LA GALERA.

OSCAR CURTO

Anònim ha dit...

Cuidado en lo Benissanet que juguen bastant be al futbol, sobretot a la contra! Sort gent!

Roger

Anònim ha dit...

Gràcies Roger, per la informació i felicitats per la bona temporada ke heu fet, llàstima lo final.

Anònim ha dit...

Despres del canvi de entrenado les cses no milloren i es trna perdre contra el venus,un ekip k no sap lo k es una pilota,aki els unics k donen la cara son quatre los demes van a passa la trdeara si k es pot demostra k no era culpa de entrenado,xke els resultats son igual de lamntables.

Anònim ha dit...

no es pot comparar als entrenadors en un sol partit ja que les circumstancies no son les mateixes, en lo nou entrenador se va donar la cara en los pocs jugadors q hi havien i en gent q feia molt d temps que no jugava, mentre q lo ex entrenador tenia a casi tots los jugadors disponibles i els resultats encara eren mes lamentables...

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

anims campredo!!!!!!!!!!!!
k es aixo de no vendre kintos a la barra del camp???

seguidor de la barra

Anònim ha dit...

Un administrador del bloc ha suprimit aquest missatge.

Anònim ha dit...

Un administrador del bloc ha suprimit aquest missatge.

Anònim ha dit...

Ei presi i la crònica del partit on esta. Felicitar al que va passar lo rulo pel camp la deixat de puta mare, lo dissabte vam fer un bon partit, una miqueta de pressipitació perquè voliem arribar massa ràpid a l'altra porteria, llàstima el penal, els pals i les oportunitats que ens van treure de baix els pals. Si siguim així els resultats arribaran, llàstima que no hem va tocar el sopar je je je.

VISCA U. E. CAMPREDÓ

Anònim ha dit...

Hello
http://worldofwarcraftsupport.com/ - buy generic effexor

This drug is distributed with pentagon-shaped peach-colored tablets with 25 mg, 37.
[url=http://worldofwarcraftsupport.com/]purchase effexor[/url]
At higher doses, it is effective and more patients achieved remissions.
effexor prices
The neurotransmitters that are referred are norepinephrine and serotonin.